Zadelkruk voor een optimale werkhouding

Zadelkruk voor een optimale werkhouding

16 maart 2020 Uit Door Redactie

Lange werkdagen zijn slopend voor uw lichaam. Zeker als u urenlang achter elkaar zittend werk verricht. Een goede stoel is daarom van groot belang als u zittend werk doet of voor een langere tijd moet gaan zitten. In kapperszaken, tandartspraktijken of in de kinderopvang kan het als zeer vervelend worden ervaren als u op een verkeerde stoel zit. Een ergonomische stoel is dan erg prettig voor het ontspannen van uw rug en nek. Door een zadelkruk van 123zadelkruk aan te schaffen zal u merken dat u beter uw werk kan doen en in een fijne houding uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Door een zadelkruk bij 123zadelkruk te bestellen bent u verzekerd van een ergonomische zadelkruk die u in verschillende branches kunt gebruiken. Vele kapsalons en tandartspraktijken gingen u al voor. Word u de volgende tevreden klant van 123zadelkruk en ervaart u hoe prettig het is als u ergonomisch kunt werken? De adviseurs van 123zadelkruk geven u graag advies. 

zadelkruk

De zadelkruk webwinkel

Op de website van 123zadelkruk vindt u een ruime webwinkel met een groot assortiment in verschillende soorten en maten zadelkrukken en kappersfietsen. De webwinkel van 123zadelkruk is een onderdeel van Novicum Medical. Zij zijn dé specialist op het gebied van zadelkrukken, taboeretten en onderzoeksbanken. Elk jaar breiden zij hun collectie uit. Via de website kunt u gemakkelijk, snel en veilig uw zadelkrukken bestellen. Met een paar drukken op de knop zet u uw zadelkruk in uw winkelmandje en via Ideal kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling afrekenen. Bent u op zoek naar zadelkrukken voor uw kapsalon of voor uzelf als particulier? Dit is geen enkel probleem! 123zadelkruk verkoopt aan zowel zakelijke als particulieren klanten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe zadelkruk bij 123zadelkruk.  

zadelkruk

Waarom een zadelkruk aanschaffen?

Als u veel zittend werk doet kan het voorkomen dat u een verkeerde houding aanneemt. Door regelmatig in een verkeerde houding te zitten kan het voorkomen dat u last krijgt van verschillende lichamelijke klachten. Denkt u aan nek en rug klachten. Door een zadelkruk aan te schaffen voorkomt u vervelende lichamelijke klachten en kunt u langere tijd uw werk goed uitvoeren. De zadelkrukken van 123zadelkruk zijn van de hoogste kwaliteit en met de grootste zorg gemaakt. Zij werken al jaren samen met dezelfde leveranciers en weten precies hoe een perfecte zadelkruk volgens de juiste richtlijnen moet worden geproduceerd. U bent bij 123zadelkruk aan het juiste adres voor het vinden van de perfecte zadelkruk voor uw branche.