Wist je dat de muurstickers zelf kunt ontwerpen?

Wist je dat de muurstickers zelf kunt ontwerpen?

20 februari 2020 Uit Door Redactie

Ze zijn hipper dan ooit: muurstickers. Je kunt er in een handomdraai een hele kamer mee opvrolijken en ze zijn niet duur. Niet sjouwen met potten verf, geen geklieder met behang. Wel een nieuwe kamer voor een budgetprijs! 

Muurstickers: de voordelen

Muurstickers

Misschien hoor je voor het eerst van muurstickers? Dat kan best. Ze zijn een behoorlijke tijd ‘uit’ de mode geweest. Nu loopt de populariteit echter weer op omdat muurstickers een aantal grote voordelen hebben:

  • Je kunt een kamer opvrolijken met een beperkt budget
  • je kunt zelf de maat bepalen
  • je kunt de stickers zelf aanbrengen
  • je kunt zelf een ontwerp kiezen

Ontwerp je eigen sticker

Vooral die laatste factor maakt dat veel mensen kiezen voor de muursticker. Als je gaat voor een behang ben je vaak overgeleverd aan de smaak van de woonwinkel. Als je behang helemaal op maat en smaak wil laten maken, ben je bakken met geld kwijt. Muurstickers zijn echter kleiner, gemakkelijker te gebruiken en een stuk beter voor je budget.

Muurstickers

De sticker is speciaal ontworpen om te blijven plakken op vrijwel elk soort muur. Heb jij een grove structuurverf? Vraag dan een deskundige om advies want wellicht kan niet elke muursticker op jouw muur geplakt worden. In de meeste gevallen echter is de muursticker een fantastische oplossing.

Als eigen ontwerp kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van je gezin, je lievelingsdier of een leuke vakantietrip die je gemaakt hebt.