Office Professional Plus 2016

Office kopen, zou jij dit graag willen doen? Heb jij toevallig een nieuwe pc en wil jij graag de standaard mogelijkheden zoals Word, Powerpoint en Excel? Dan heb je hiervoor zeker de mogelijkheid. Office wordt tegenwoordig door iedereen gebruik, iedereen die gebruik maakt van een pc heeft Office. Office bestaat uit verschillende mogelijkheden die jij kan gebruiken bij het werk of op school. Meestal heb je deze programma’s ook zeker nodig tijdens werk of school. Office is een programma van het grote merk Microsoft. Microsoft is de maker van Windows en dus ook Office. Office is al jaren geleden uitgebracht en heeft dus ook verschillende versies met zich mee wie werden gebruikt in de loop van de tijd.

Office Home & Student 2016

Office kopen, wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Bij dit pakket van Office kopen heb je verschillende programma’s die jij nodig zal hebben tijdens het werk of op school. Het pakket biedt jou de volgende programma’s:

• Powerpoint: Dit programma wordt gebruikt bij het maken van een presentatie. Je hebt veel verschillende mogelijkheden bij het gebruik van dit programma.

• Excel: Excel is een programma die vaak wordt gebruikt van het oprij zetten van grote getallen. Ook kan je snel moeilijke berekeningen achter elkaar zetten. Dit programma wordt vaak gebruikt voor financiële doeleinden

• Word: Dit programma wordt het meest gebruikt, dit wordt gebruikt voor het maken van teksten en het bewerken ervan.

• Publisher: Dit wordt gebruikt voor het maken en ontwerpen van dingen. Je kan hierbij denken aan flyers of posters.

• Outlook: Outlook wordt gebruikt voor het maken en versturen van mailtjes.

Office Professional Plus 2019

Verschillende verbeteringen van Office

Er zijn verschillende verbeteringen van Office 2019 ten opzichte van de Office hiervoor. Een paar van deze verbeteringen zijn:

• Word: Word heeft verschillende verbeteringen gekregen. Een hiervan is een zwart thema. Verder hebben ze ook geluiden voor Office gekregen. Ook hebben ze de functionaliteit verbeterd, en een verbeterde toegankelijkheid.

• Excel: Excel heeft ook verschillende verbeteringen gekregen. Een hiervan is dat ze nu betere gegevensanalyse uitvoeren. Ook zijn er nu trechter grafieken en 2Dkaarten.

• Powerpoint: Powerpoint heeft in de nieuwe versie een verbeterde inhoud. Ook is een verbetering dat ze een nieuwe functie voor vorm overgang hebben. Het invoeren en beheren van pictogrammen. De mogelijkheid voor het bestellen van dia’s.

• Outlook: Een verbetering is dat je e-mail efficiënter kan verbeteren. Bijgewerkte contactpersonen. Ook heb je hier nu reis en overzichtskaarten. Een gerichte Postvak in.