logo strength conditioning

Wil je graag afvallen, sterker worden, meer spiermassa opbouwen of simpelweg een gezondere levensstijl creëren waarbij je jezelf energieker en fitter voelt? Dna ben je voor het behalen van echte en duurzame resultaten voor een personal trainer Etten-LEur bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres. 

Er is geen betere begeleiding dan een personal trainer

Er bestaat geen betere begeleiding dan het sporten onder begeleiding van een personal trainer. Een personal trainer heeft namelijk zeer veel ervaring en kennis op het gebied van fitness. Door deze kennis zul je tijdens het uitvoeren van de oefeningen altijd in de juiste houding zitten zodat blessures worden voorkomen. Tijdens de training zul je door de personal trainer worden gemotiveerd en roden gepushed om alles uit jezelf te halen. Bij de training van een personal trainer Etten-Leur van Breda Strength & Conditioning zul je op een hoog niveau worden begeleid tijdens het sporten en zal er veel van je verwacht worden. 


Een voedingsschema voor het behalen van gewenste resultaten 

Naast het volgen van interven trainingen is het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang voor het behalen van de gewenste fitness resultaten. Voordat de trainingen met de personal trainer van start gaan zul je daarom ook eerst in gesprek gaan om jouw persoonlijke doelen en jouw voedingspatroon te bespreken. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen die geheel gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt, hierdoor zul je op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan jouw doelen.