spearmint

Helaas is stoppen met roken niet makkelijk, maar het is zeker niet onmogelijk. Als je het op de juiste manier doet, gaat het je zeker lukken. Met de onderstaande tips wordt het in ieder geval eenvoudiger.

Raspberry

Mediteer dagelijks

Mediteren helpt je om gedachten even uit te zetten. Zo kun je piekergedachten verminderen en meer ontspannen. Als je dagelijks mediteert, wordt het daardoor makkelijker om te stoppen met roken. En je kunt op het moment dat je trek hebt in een sigaret ook even mediteren. Dit zorgt voor afleiding en hier wordt je rustig van.

E-sigaret met e-liquid kopen

Red je het niet zonder hulpmiddelen? Dat is helemaal niet erg. Ook met hulpmiddelen kun je uiteindelijk helemaal stoppen met roken. Een e-sigaret met e-liquid kan je hierbij helpen. Je kunt je gewoonte behouden en steeds weer voor een e-liquid kiezen met een wat lager nicotinegehalte. Op de manier bouw je het langzaam af en ben je uiteindelijk helemaal gestopt.

Bubblegum

Voorkom verleidingen

Het is lastig om verleidingen te doorstaan als je stopt met roken. Probeer deze verleidingen daarom ook zoveel mogelijk te voorkomen, zeker gedurende de eerste paar weken. Verzamel alle rookwaar uit je huis en auto en gooi dit in de afvalbak. Kom je in de verleiding als je met bepaalde vrienden naar buiten gaat om te roken? Blijf dan lekker binnen en bedenk alvast wat je dan binnen kunt doen!

Bron: e-liquid kopen