Je kaart in gebruik nemen

Je kaart in gebruik nemen

16 december 2020 0 Door Redactie

Nadat je de aanvraag hebt gedaan van de kaart wordt deze vaak met de post thuisgestuurd, je kunt de kaart niet direct gebruiken want hij moet eerst geactiveerd worden. Bij iedere aanbieder hanteren ze een andere manier om de kaart te activeren, over het algemeen is een creditcard activeren te doen in een handeling. Een betaling online kan al genoeg zijn om de kaart te activeren, wel moet er over het algemeen gebruik worden gemaakt van de pincode om de activatie compleet te maken. Online activeren is een van de meest voorkomende manieren die aanbieders hanteren.

Ook betalen in een winkel om te activeren

Een creditcard activeren kun je ook doen door een betaling te doen in een winkel, doe je een betaling en maak je daarbij gebruik van je pincode is direct je kaart geactiveerd en te gebruiken voor alle andere functies. Bij het online activeren dienen er vaak ook nog wat persoonlijke gegevens ingevoerd te worden, nadat dit is gebeurd is de kaart helemaal klaar voor gebruik. Online activeren en online betalen kun je met elkaar vergelijken, bij activeren moet je alleen gegevens invullen. Bij online betalen kun je het meestal doen met de pincode die ook is toegestuurd. 

creditcard activeren

Eenvoudige manieren van activeren

Welke kaart je ook aangevraagd hebt een creditcard activeren is redelijk eenvoudig, wel dien je dit binnen een bepaalde periode te doen. Is de creditcard eenmaal geactiveerd dan kun je eenvoudig gebruik maken van alle diensten en functies die de kaart heeft. Op de website van credit-card.nu heb je de keus uit meer dan vijftig verschillende creditcards, met ieder hun eigen regels en voorwaarden. Ben je van plan een kaart aan te schaffen, vergelijk heel goed wat de mogelijkheden zijn. Maar let ook goed op de voorwaarden die de kaart met zich meebrengt.