Novex haarproducten voor krullen kopen

Het kapsel is voor vele mensen een van de belangrijkste dingen van hun uiterlijk. Vaak hoor je in het damestoilet tijdens het uitgaan “hoe zit m’n haar?”. We gebruiken allerlei producten in ons haar maar niet elk product is voor elk haar geschikt. Daarom kunnen krullenkoppen Novex haarproducten voor krullen kopen om het haar te verzorgen. Maar wat maakt het dat natuurlijke producten vaak erg goed zijn voor het haar.

Goede effecten op krulhaar 

In de Novex producten zitten vooral natuurlijke producten die de sterkte maar ook de glans van het haar bevorderen. Zo zit er in de My Curls Conditioner ingrediënten die vooral het vocht in het haar verbeteren en zo het haar glanzend maken. Cranberry voorkomt dat het haar goed gevoed is en niet uitdroogt. Verschillende oliën oald olijf, argan, o jon-, monoi- en kokosolie hydrateren het haar goed. Ook omdat deze producten proteïne vrij zijn, zijn deze producten perfect om in combinatie met andere producten zoals een keratine-behandeling te gebruiken en blijft het vochtgehalte in het haar toch op peil. 

Nog een ander voordeel aan deze producten is dat het alcoholpercentage zo laag is dat de andere ingrediënten genoeg effect hebben op het haar waardoor het uitdrogen tot het minimale beperkt kan blijven.

Novex haarproducten voor krullen kopen

Andere natuurlijke producten

Natuurlijk zijn er ook andere producten die je zelf makkelijk kunt gebruiken voor gezond haar. Hierbij moet er wel rekening gehouden worden met het feit dat bij het gebruik van natuurlijke producten het haar de eerste paar keer wassen vettig aan kan voelen omdat de hoofdhuid wat extra talg aanmaakt om de huid te beschermen. Goede producten op de gebruiken zijn bijvoorbeeld hennep conditioner. Dit maakt de krullen klit-vrij en maak de krullen zacht en glad. In de hennepolie zitten eiwitten en vetzuren voor de voeding van het haar. Ook stimuleert hennepolie de groei van het haar. 

Naast hennepolie is, waarschijnlijk gek genoeg, azijnspoeling ook een goed natuurlijk product dat gebruikt kan worden om het haar extra volume te geven en de PH waarde van het haar en de hoofdhuid in balans te brengen wat weer tot gevolg heeft dat het haar van natuurlijk minder vet wordt.