Geboortekaartje meisje

Een leuke gebeurtenis voor jezelf of voor iemand anders: Een dochtertje komt eraan of is al op de wereld gebracht. In dat geval wil je er natuurlijk iets leuks mee doen. Voor zo’n gebeurtenis is een geboortekaartje meisje wel een leuk cadeau of een opwinding voor jezelf of voor je vrienden. Zoiets gebeurt misschien maar een keer in je leven, dus dat kun je op diverse manieren leuk als een herinnering terug laten komen door een geboortekaart.

Geboortekaartje meisje

Leuke opties voor geboortekaartjes

Er heel veel mogelijkheden om een leuk geboortekaartje te maken. Zo zou je zelf met eigen ideeën een ontwerp samen kunnen stellen of er juist voor kunnen kiezen om de collectie geboortekaartjes op 4cards.nl te bekijken voor een leuk geboortekaartje voor een meisje.

Uiteraard is het dan het leukst om zoveel mogelijk eigen ideeën en creativiteit in zo’n kaart te brengen, waardoor het echt heel persoonlijk wordt. Maar als je voor een veilige route wilt gaan en toch een leuke kaart wilt hebben, is kiezen uit een van de voorbeeldontwerpen wel de beste optie. Daarnaast heb je ook nog de keuze om iets extra’s toe te voegen. Zoals foliedruk, dat kan tegenwoordig in  koperfolie, goudfolie of rose gold folie. Andere stijlen voor geboortekaartjes waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld: botanical, waterverf, clean, origami, geometrisch en silhouetten. Het is dus niet alleen een kwestie van kleur, lettertype en formaat, maar ook welk thema je voor het geboortekaartje wil kiezen. Je kan om jouw eigen selectie voor het geboortekaartje te kiezen, filteren op bijvoorbeeld: kaarttype, vorm, folie, kleur, stijl, foto en elementen. 

Hoe stel je een geboortekaartje samen?

Superleuk, de keuze voor het samenstellen van het perfecte geboortekaartje is aan jou. De meeste mensen kiezen voor de naam van het meisje op de voorzijde. Kies je verder nog voor een bepaalde kleur, thema of goudfolie? Of misschien wil je er een origamifiguurtje bij. Aan de binnenzijde staat links meestal een gedichtje en rechts een welkom, haar naam en geboortegegevens en natuurlijk jullie namen, de ouders J en jullie adresgegevens.