eco wasmiddel

Sommige taken binnen het huishouden komen iedere dag terug, bijvoorbeeld het toilet schoonmaken en het fonteintje in de toiletruimte. Met de borstel en een schoonmaakmiddel wordt de toiletpot grondig gereinigd zodat bacteriën en vuil geen kans krijgen om zich te nestelen. Sanitair reinigen met de wc reiniger van Klok is een fluitje van een cent, grote voordeel is tevens dat je te maken hebt met een ecologisch schoonmaakmiddel. Het heeft zelfs een certificaat van het Europees Ecolabel, op deze manier weet je zeker dat je verantwoordelijk en milieuvriendelijk bezig bent. Hierbij wordt het ecologische systeem zo min mogelijk aangetast en verstoord. Tevens wordt de toilet direct ontkalkt waardoor je een perfect schone en glanzende toiletpot hebt. 

Sanitair reinigen

Eenvoudig en economisch in gebruik

Hoe je het went of keer, sanitair reinigen is geen klusje wat je graag doet dus moet het wel eenvoudig kunnen. Omdat de wc reiniger met een schuine tuit is uitgevoerd, kun je eenvoudig op de moeilijk bereikbare plaatsen komen. Je hebt maar weinig van de Klok reiniger om tot een verbluffend goed resultaat te komen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die het belang inzien van het milieu, en daarom met ecologische producten ook thuis willen reinigen. Voordeel is ook dat je voordeliger uit bent dan met een regulier schoonmaakproduct, met een zachte doek maak je niet alleen je sanitair schoon je zorgt ook voor een prachtige glans zonder krassen of strepen. Door na het schoonmaken alles goed droog te maken, voorkom je dat er kalkaanslag achterblijft op bijvoorbeeld de tegels.

Milieuvriendelijk wassen

Wassen doen de meeste mensen meerdere keren per week, het is dus belangrijk dat je met een wasmiddel wast wat milieuvriendelijk is om het milieu niet aan te tasten. Naast het milieu is Klok ook zeer vriendelijk voor de huid, omdat  er geen kleurstoffen zijn gebruikt en geurtjes is de kans op een allergische reactie minimaal. Al meer dan 100 jaar is het merk al met het milieu bezig, en is gegarandeerd veilig voor de huid. De werking is niet minder dan een wasmiddel met milieuvervuilende middelen, sterker nog zelfs op lage temperaturen ben je verzekerd van een stralend schone was. De formule die gebruikt wordt is uniek, en zorgt was na was voor een mooi resultaat en een schoner milieu.

Verschillende producten van klok

Naast het eco wasmiddel wat klok in het assortiment heeft, zijn er nog een aantal andere producten. Zo is het ook mogelijk om af te wassen met de uitstekende producten van klok, ook hierbij ben je er zeker van dat je een mooie schone vaat hebt zonder dat het ten koste gaat van de glans. Ook voor het reinigen van je sanitair zijn er uitstekende producten die je in de webshop klok-eco.nl kunt kopen, wat je ook koopt je bent er zeker van dat je naast schoon ook milieuvriendelijk bezig bent. Naast het sanitair reinigen, kun je met de allesreiniger ook andere voorwerpen schoonmaken. Hiermee zorg je ervoor dat je geen bacteriën meer in huis hebt, alle gladde oppervlakken en geschilderd hout kun je ermee poetsen.