OFYR BBQ

Ben je dol op koken in de buitenlucht? Dan heb je ongetwijfeld een mooie gril of barbecue in de tuin staan. Een OFYR BBQ misschien wel, want dat zijn momenteel veruit de populairste soorten. OFYR is een bijzonder merk dat niet alleen barbecues en grills maakt maar ook allerlei andere producten voor die keuken in de tuin.

Buiten koken

Wat nog meer? 

OFYR maakt bijvoorbeeld ook aanrechten voor buiten in de vorm van butcher blocks waar je vlees op kunt bereiden. Maar ook speciale tafels voor buiten zijn handig als je niet alleen graag buiten bent maar het ook leuk vindt om met je gasten te praten terwijl jij met het eten bezig bent. Een echte buitenkeuken is namelijk ook niet compleet zonder gezellige zithoek voor jou en je gasten. 

Hoe een barbecue onvergetelijk wordt

Natuurlijk kun je net als altijd gaan voor de kipspiesjes met een hamburgertje maar vind je het niet een beetje karig om dat aan je gasten te serveren? Het stelt weinig voor en kost ook amper moeite. Misschien is het leuk om eens wat meer tijd erin te steken en je gasten echt te verrassen met een bijzondere maaltijd. 

Hobbykok

Bijzondere combinaties

Leg bijvoorbeeld eens een bavette op de barbecue en neem echt een middag de tijd om het klaar te maken. Of steek de tijd in vegetarische opties vinden voor op de barbecue want dat zijn er een stuk meer dan je waarschijnlijk verwacht.