Van prachtige gedurfde laarzen dames tot op herenkleding geïnspireerde brogues en met strass versierde opties, je zult zeker een favoriete stijl vinden als je door de lijst voor je bladert. Er zijn veel sterke laarzen dames  zoals Chelsea laarzen met plateauzool, vetergevechten, motorstijlen en dijhoge stijlen die alle klanten aanspreken. Dus, als je geïnteresseerd bent om een ​​voorsprong te krijgen voor al je vrienden, blijf scrollen.

Combat Boots

De laatste jaren is geen enkele wintercollectie compleet zonder het uiterlijk van een gevechtslaars. Dior Fall 2021 met iteraties met rubberen neus, versterkt het idee dat gevechts laarzen dames voor elke dag zijn. Doc Martens wordt niet alleen trendy, maar ook mainstream dankzij hun alomtegenwoordigheid op de catwalks. Deze laarzen, van glamoureus tot aards en duurzaam, zullen de komende seizoenen de baas blijven.

Kettingdetails

Er waren massa’s kettingversieringen die van de lente doorgingen tot in de herfst van 2021. Heldere gouden of zilveren kettingen zijn zeer veelzijdig: ze kunnen een vleugje grunge toevoegen of ze kunnen het tegenovergestelde doen en dingen opfleuren. Ze kunnen ook precies de juiste hoeveelheid bling toevoegen aan elke schoen – hoge hakken, laarzen, loafers, dijhoge laarzen dames. Betreed de met kettingen versierde schoen en voel je als een juweel voor je voeten.

Dijhoge laarzen

Een dijhoge laars zorgt voor een uiterst fris silhouet dat nooit uit de mode zal raken, dus beschouw deze als een investering. Latex leggings, dijhoge laarzen zagen eruit als heupwaadpakken en tweedehuidlaarzen, inclusief nauwsluitende dijhoge laarzen, die bijna de plaats innamen van leggings die eruitzagen alsof ze net uit een jaren ’60-tijdperk waren gelopen. Dit waren gemakkelijk de belangrijkste laarzen voor de herfst van 2021.

Kleurrijke en sprankelende laarzen

als je op zoek bent naar een beetje opwinding na de pandemie van de winter in je garderobe, wil je misschien een van de kleurrijke laarzen voor de herfst van 2021 kiezen. Met sprankelend paars, groen, blauw, zilver, goud, rood en oranje voor een extra vleugje kleurblokkering, beloof ik dat ze er goed uitzien bij elke herfstoutfit. Ze kwamen meestal in de knie-dij-hoge silhouetten die dit seizoen domineerden, maar het scala aan kleurkeuzes is breed.