Begin de dag op je gemak met je eigen spulletjes

Begin de dag op je gemak met je eigen spulletjes

9 januari 2020 Uit Door Redactie

Spitsuur in de badkamer en een beslagen spiegel zodat opmaken lastig en vervelend is. Neem daarbij de andere leden van het gezin die ook allemaal hun eigen spulletjes hebben, je zou wensen dat je een eigen plekje hebt waar je in je eigen tempo je haar kunt doen of je eigen op kunt maken. Met deze kaptafel kun je een eigen plekje maken in je slaapkamer, alles wat je nodig hebt om een goede start te maken van de dag berg je er in op. Borstels, kammen, kwasten en je make up. Allemaal binnen handbereik en niemand die er verder aankomt.

Kaptafel

Horizontaal of verticaal je spiegel monteren

In sommige gevallen is het makkelijker voor het gebruik om de spiegel verticaal op te hangen boven de kaptafel. De spiegel van deze tafel kun je op twee manieren ophangen, horizontaal en verticaal. De handige opberglades zorgen ervoor dat je tafel altijd lekker opgeruimd is, netjes alle spulletjes bij elkaar op één plaats. Zoeken naar een kwast of een kam is verleden tijd, zeker in de ochtend heb je geen zin om te zoeken naar dingen die je nodig hebt. Een mooi strak design, past perfect in een Scandinavische inrichting. Maar ook bij een klassieke inrichting is het meubel te combineren.

Past in iedere slaapkamer

Kaptafel

Door het compacte formaat van de kaptafel past deze in iedere slaapkamer. Je hoeft geen enorme ruimte te hebben, en toch oogt het meubel erg ruim en voldoende voor al je spulletjes. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk, dit komt omdat er geen dure winkels zijn en verkopers die de hele dag in de winkels aanwezig moeten zijn. Wel is er achter de schermen een enthousiast en ervaren team die voor je klaarstaat. Snel en op een veilige manier wordt je bestelling verwerkt. Heb je eventuele vragen over een product of bestelling dan neem je eenvoudig telefonisch contact op.