Artdeco

Artdeco

26 september 2019 Uit Door Redactie

In 1985 is het cosmetische merk Artdeco opgericht door Helmut Baurecht. Hij was geïnspireerd geraakt door zijn liefde voor schoonheid en bedacht een innovatief concept met een geweldige visie. Hij wilde hoogwaardige cosmetica tegen een betaalbare prijs aanbieden, zodat schoonheid toegankelijk zou zijn voor iedereen. En dat is hem gelukt! Artdeco heeft een brede collectie aan make-up producten ontwikkeld die je ware schoonheid naar boven halen en deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Beautyfashionshop.

Al meer dan 20 jaar is Artdeco dé marktleider in Duitsland op het gebied van cosmetica. Daarnaast is het merk onderhand al verkrijgbaar in meer dan 80 landen wereldwijd. Artdeco heeft haar eigen schoonheidsfilosofie. Iedere vrouw heeft iets speciaals dat haar onderscheidt van anderen en dat haar mooi maakt. Iedere vrouw heeft haar eigen stijl en persoonlijke voorkeuren als het gaat om het accentueren van deze schoonheid. Artdeco biedt de mogelijkheid voor alle vrouwen om hier aan bij te dragen en de schoonheid van iedere vrouw naar boven te halen. Dankzij de grote verscheidenheid aan exclusieve producten is iedereen in staat om deze schoonheidsfilosofie na te leven en haar eigen schoonheden te accentueren.

Om jouw make-up collectie zo persoonlijk mogelijk te maken heeft Artdeco de Beauty Box Magnum ontwikkeld. Dit is een leeg magnetisch palette dat je zelf kan vullen met make-up die bij jouw persoonlijkheid, huidskleur en schoonheid past. In dit palette passen verschillende oogschaduwen, wenkbrauwpoeders, blushes en camouflage crèmes. Er zijn ook andere lege paletten verkrijgbaar waar minder make-up in past zoals de Beauty Box Duo, Beauty Box Quattro en Beauty Box Quadrat.

Alle producten van Artdeco zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo ook de Artdeco Eyeshadow Pearly. Deze gepigmenteerde oogschaduw is makkelijk aan te brengen en laat een parelachtige glans achter. Het benadrukt de natuurlijke schoonheid van de ogen. De oogschaduw is in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar, waardoor je de mooiste looks kan creëren. De Eyeshadow Pearly past in de magnetische Ardeco paletten. Net als de Artdeco Eye Brow Powder. Deze poeder is in 3 kleuren verkrijgbaar en laat je wenkbrauwen prachtig uitkomen.

De geweldige producten van Artdeco zijn natuurlijk te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Maar ook voor andere merken ben je bij Beautyfashionshop aan het juiste adres. Hier shop je altijd voor een scherpe prijs en vind je de leukste kortingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor nog meer aanbiedingen en hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor leuke winacties.